17 Temmuz 2009 Cuma

HAYIRLI CUMALAR


Bugun evde cuma yasini okuttum ALLAHım kabul etsin.Sonra arkadaşlarla çay keyfi yaptık bebiş olduğu için fazla birşey hazırlayamadım.Peynirli poğaça,halley pasta ve kısır yaptım fotoğraf makinası alınca hepsinin resmini çekip tarifini yazıcam.çok güzel bir gündü sonradan uykusuzluktan biraz başım ağrıdı dün akşam dörtte yatıp sekizde kalktım BURAK uyutmadı maşallah dişleri iki tane birden çıkartıyor 12 tane dişi oldu ve çok yaramaz abisine hiç benzemiyor FURKANım çok uslu ve terbiyelidir(maşallah)FURKANı ilkokula yazdırdık bin ytl kayıt parası istemişler pazarlıkla ikiyüz ytl yazdırmış ALLAHım herkesin yardımcısı olsun.

3 yorum:

  1. ALLAH kabul etsin canım
    daha ne olsun ne güzel ikramlar hazırlamışsın afiyet olsun.
    benimde senin oğulların gibi abisi çok usluydu ama küçüğü düz duvara tırmanacak nerdeyse aman sağlıklı olsunlarda yaramazlık yapsınlar dimii
    bizde bu hafta kaydımızı yaptıracağız bakalım ne kadar isteyecekler.seninde dediğin gibi ALLAH herkezin yardımcısı olsun.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Allah kabul etsin arkadaşım MaşaAllah bir dolu ikramlık hazırlamışın eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. AllAH kabul etsin darısı bana olsun en büyük hayalim güzel dualar edebilmek için evimde misafirler ağırlayabilmek şu büyük temizlikten sonra inşallah.

    YanıtlaSil