28 Temmuz 2009 Salı

ÇİLEK REÇELİ



Dün misafirim gelecegi için fotoğrafları aceleyle koydum üstteki iki fotoğraf küçük oğlum BURAK,alttaki fotoğraf büyük oğlum FURKAN.

Eminim üç fotografıda bir kişi sanmıştırsınız BURAK okadar abisine benziyorki sanki FURKAN yeniden dogdu aralarındaki tekfark şimdilik

BURAK çok yaramaz,FURKAN sakin bir çocuktur.

bugün çilek reçeli yaptım(fotoğraf bilgisayarın kamerasıyla)eşim çok beğendi zaten ben ne yapsam eşim çok begeniyor herhalde ben darılırım diye kötü diyemiyor.Daha reçel pişmeden eşim aradı akşama senin amcanın oglu geliyor dedi.Beni aldı bir panik annemlerdeyim diye alışverişte yapmamıştım.ben mayonezimi kendim yapıyorum aynı tarifi gülsüm arkadaşım blogunda tarifini verdi, hemen mayonezimi yaptım onunla amerikan salatası yaptım,zebra kek,talaş böreği yaptım onlarda gelirken kurabiye getirdi evimiz bahçeli eşim işten gelince hemen semaveri yaktı çok güzel bir gece oldu tabiki BURAGIN yaramazlıklarıyla bu kadar şey hazırlayabildim.

Nerdeyse unutuyordum bugün ilk defa ilk blog arkadaşım olan fatma(üç böcek bir çiçek)

arkadaşımla mms de yazıştık sagolsun tek tek bilmediğim herşeyi tarif etti hiç tanımadıgın arkadaşınla yazışmak çok güzel oluyor.

Anlıyacagınız çok süper bir gün yaşadım.ALLAHIM HERKESİ MUTLU ETSİN.


5 yorum:

  1. canım yoğun bir gün geçirmişsin reçelinde güzelgörünüyor ellerine sağlık afiyetle ağzınızın tadı bozulmadan bitirmeniz dileğiyle sevgiyle kal canımm

    YanıtlaSil
  2. recel süper gözüküyor fatmacım ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  3. süpermiş. taze reçellere bayılırım...
    semaver keyfide başka oluyor helel açık havada olunca biz çok fazla yapamıyoruz ama harika esen bir balkonumuz var bir kaşam çıkacağız inş.

    YanıtlaSil
  4. Ay bende ikiside aynı çocuk zannettim ne çok benziyorlar.ALLAH uzun ömür versin.
    geçen sene reçel yapmıştım çok iyi oolmuştu bütün kış yedik ama bu sene yapamadım.seneye inşallah nasip olur.semaver keyfii ohhh ALLAH keyfinizi daim etsin
    öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Amin Fatmacım Bayılırım çilek ve vişne reçeline ellerine sağlık canım..Çocuklarda Bizden esinlenip fotoğrafa imreniyolar değilmi=)
    Bahçeli bir ev hep hayalimde Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın canım...
    Sevgiler

    YanıtlaSil